Filosofie

Cosmetisch arts drs. Gijs Anker is een autoriteit op het gebied van cosmetische dermatologie.
Hij heeft zich gespecialiseerd in injectables en anti-aging laserbehandelingen. Gijs Anker heeft ruim 10 jaar ervaring en een groot vast cliëntenbestand.

We willen er allemaal jonger uitzien. Maar niemand wil een plastic fantastic uiterlijk. Gijs Anker begrijpt dat. Hij beheerst de nieuwste verjongingstechnieken tot in de finesses, maar verliest daarbij nooit het eigen karakter van uw gezicht uit het oog.

Gijs Anker heeft een unieke totaalaanpak. Het simpelweg opvullen of wegwerken van een rimpel of plooi is namelijk niet genoeg om een echt goed resultaat te krijgen. Daarom begint hij vaak eerst met softlifting, een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende vulmiddelen. Eerst wordt gewerkt aan contourverbetering, pas daarna zijn rimpels en plooien aan de beurt. Ook de laser en producten om de vochtbalans van de huid te herstellen maken onderdeel uit van deze totaalaanpak.

Zelf ontdekken hoe hij werkt? U bent van harte welkom in een van zijn klinieken in Amsterdam, Eindhoven, Ermelo en Roermond.