Voor- en nafoto's

Mevrouw de Wit (37 jaar): Wenkbrauwlift met Botox

 

Deze cliënte is een prachtig bewijs dat je ook op latere leeftijd (70 jaar) goede resultaten kunt verkrijgen met een relatief kleine ingrepen. De voornaamste klacht van mevrouw waren de hangende mondhoeken en het marionetgebied. De behandeling heeft plaatsgevonden met 1 ml hyaluronzuur (€ 500) op de kin en mondhoekjes en op advies van drs. Gijs Anker een laaggedoseerde botulinebehandeling (€195) op de lachlijntjes naast de ogen. Het resultaat is een verzachting van het marionetgebied waarbij opvallend is dat de mondhoekjes niet meer naar beneden wijzen verder zie je op de foto's in rust dat de lachlijntjes behoorlijk verminderd zijn zonder dat mevrouw helemaal "strak staat."

 

Behandeling lachrimpeltjes (kraaiepootjes) met een paar prikjes Botox.

 

Mevrouw Sanders (38 jaar) Wenkbrauwlift met Azzalure

 

Mevrouw C. Donkers (62 jaar): Wenkbrauwlift middels 8 kleine prikjes Botox op de frons en aan de zijkant van de wenkbrauw (hoeveelheid voor  1 regio)

 

Foto uit 2009

Mevrouw Somers (33 jaar). De eerste behandeling heeft plaatsgevonden in 2003 en is sindsdien ongeveer elke 8 tot 10 maanden herhaald. De foto uit 2009 laat zien dat Botuline ook een prachtige verbetering van de huidstructuur laat zien, dit kan een reden zijn om botuline preventief te gaan gebruiken.

 

Vraag van mevrouw (35 jaar): ik wil van die tobberige voorhoofdslijnen af . Behandeling: frons en voorhoofd behandelen met botuline (2 regio's) met wenkbrauwlift om te voorkomen dat de wenkbrauw gaat zakken. Resultaat is na 2 weken optimaal zichtbaar. Mevrouw is zeer tevreden en haar echtgenoot is inmiddels ook al door drs. Gijs Anker behandeld.