Gastenboek

Gastenboek

Bert Haand

01-05-2016 08:27:49

Al jaren behandelt Gijs mijn kraaienpootjes met Botox wat een superfrisse oogopslag geeft. Deze week zijn mijn hangende mondhoeken en rimpels op de kin door hem opgevuld met hyaluronzuur. Dit is voorheen wel meer behandeld door een schoonheidsspecialiste maar de techniek van Gijs is zoveel geavanceerder dat ik nu al een pasr dagen van vrienden te horen krijg: wat zie jij er ineens jong uit! Geen idee dat die mondhoeken en kinrimpels me zoveel ouder lieten lijken! Gijs is echt simply the best!!!

Anna

05-04-2016 12:00:00

Gisteren dokter Gijs weer bezocht en wel in zijn nieuwe kliniek aan de Krusemanstraat. Het nieuwe onderkomen is fraai maar gelukkig ook laagdrempelig. Belangrijker dan deze leuke locatie is natuurlijk de behandeling die Gijs geeft en daar valt werkelijk niets op af te dingen. Gijs ziet alles en maakt je in een handomdraai mooier dan je was. Prettig en nagenoeg pijnloos.

anoniem

03-09-2015 01:25:52

Voor mij is gijs echt de beste. Eerste paar keer was ik altijd nerveus. Bang dat hij teveel zou inspuiten of dat het er on natuurlijk uit zou zien. Maar weet inmiddels dat ik in goede handen ben van een ervaren arts die duidelijk weet wat hij doet. Geen zenuwen meer, stelt je op je gemak en neemt zijn tijd. Voor mij geen ander. Kan hem iedereen aanbevelen. Gr van een trouwe klant.

Karen

22-06-2015 01:57:47

Mijn gezicht is heel blij dat het samen met jou mooi ouder mag worden.Dank je wel Gijs!

Anoniem

10-12-2014 03:06:39

Bij Gijs voel je je direct op je gemak. Hij praat je absoluut geen onnodige behandelingen aan en geeft alleen de behandeling die jij zelf nodig vindt. Met Restylane zijn mijn 'rokersrimpeltjes' op subtiele wijze prachtig weggewerkt.

Hester

30-10-2014 04:10:13

Wat een prachtige uitvinding zijn die injectables toch. Maar zeker niet zonder de expertise en het vakwerk van Gijs. Mijn 45-jarige oogleden gaan na behandeling weer terug naar de 30. en niemand ziet dat er wat gedaan is. Volgens mijn collega's zie ik er zo fris en uitgerust uit dankzij dat uurtje extra vanwege de wintertijd& lang weekend dat ik had. Dank je wel Gijs!

Diana

01-10-2014 04:38:48

al jaren vaste bezoekster met mijn vriendinnen en niet zomaar ,Gijs is de topper kwa injectabels .Ik adviseer iedereen dan ook om naar Gijs te gaan het gaat eenmaal om je gezicht. Ik heb de nodige ervaringen betreft injectabels daarom mensen ...Dr Gijs is voor ons het bewijs .Voor mij is er maar een ,overtuig je zelf . Bedankt Gijs entiteiten gauw.

Anna

16-09-2014 02:31:06

Ik wilde een nieuwe injectable arts.Na enig onderzoek op internet heb ik voor dr.Gijs gekozen.(Filler rond mond/kin) Gijs bleek niet alleen ter zake kundig maar ook slim,snel van begrip en(zacht)aardig. De behandeling was vrijwel pijnloos,het resultaat prachtig. Gewoonlijk zijn blauwe plekken op mijn -zeer gevoelige- huid "ïnbegrepen" maar hiervan is nu nauwelijks sprake. Gijs komt niet meer van mij af!

Anja

26-06-2014 09:23:18

Al heel wat jaren zorgt Gijs ervoor dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik heb niet zo'n mooie gave huid maar door zijn behandeling geef ik daar niet zoveel meer om. Niemand in mijn omgeving ziet dat er iets gedaan is. Gijs kijkt echt iedere keer wat die keer wel of niet gedaan moet worden en iedere keer ga ik weer met een glimlach naar huis!

Margriet

20-05-2014 02:54:37

18 april 2014 heb ik ik mijn frons rimpel laten doen bij Gijs. Al jaren irriteerde ik me er aan. En zo veel spijt dat ik de stap niet veel eerder heb gezet. Heb nu een veel frissere blik en me dochter zei 4 dagen na het gebeuren mama ben je blij.. Nou dat zegt voor mij genoeg! Ik kijk dus ook niet meer boos. Ik ben dus nu een heel blij mens.. Dank je wel Gijs

Eva

28-03-2014 09:38:58

Sinds drie jaar bij Gijs, aanrader! Niemand heeft ooit gezien dat ik wat heb laten doen. Ik was een mooie meid voor de behandelingen, maar nu voor mijn gevoel de puntjes op de i gezet door Gijs. Voor iedereen die twijfelt om langs te gaan niet doen, het leven zal een stuk aangenamer zijn zonder uiterlijke onzekerheden. Eva

Marieke

08-02-2013 08:10:35

Ik ben pas bij Gijs geweest en vond het heel spannend voor de eerste keer. Hij stelde me echt op mijn gemak en gaf duidelijk advies. Adviseerde ook rustig aan te beginnen, praatte je niets aan, hetgeen ik erg prettig vond. Het resultaat van de neus lippen plooi is na twee dagen ongelooflijk en ben superblij dat ik het gedaan heb. Natuurlijk smaakt het naar meer en zal zeker terugkomen.

Isabel

18-10-2012 02:24:03

Ik ben nu al een aantal jaar bij Gijs en hoop dat hij nog heel lang doorgaat met mensen blij maken met de behandelingen. ik gebruik sinds 2 jaar sculptra en ben hier zeer tevreden over. Bij Gijs is het ook niet dat hij je behandelingen aanpraat, maar rustig luistert naar wat je graag zou willen en dan krijg je een eerlijk advies. Het belangrijkste vind ik dat hij het op een dusdanige manier doet zodat niemand in je omgeving ziet dat je wat hebt laten doen. En complimenten dat je er stralend uitziet is altijd erg fijn om te horen. Ik raad iedereen aan om naar Gijs te gaan.

Rosh

10-10-2012 04:33:19

Ik heb ruim 6 maanden geleden een lipvergroting gedaan bij Gijs. Gijs is iemand die naar je kijkt en als hij het niet met je eens is zegt hij het ook gewoon. Hij neemt echt de tijd voor je. Sinds ik bij Gijs ben geweest krijg ik precies wat ik wil: complimentjes van mensen die ik niet ken, maar mijn vrienden en familie hebben het niet eens gemerkt, zo natuurlijk is het! Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan om naar Gijs te gaan en iedereen die deze site bezoekt en het overweegt, er is geen betere, eerlijkere cosmetisch arts dan Gijs.

Elma

06-09-2011 01:26:15

Ik wilde nog even zeggen dat ik super blij ben dat ik gebruik heb gemaakt van de zomeractie. Ik heb nu 2 behandelingen Restylane Vital gehad voor die diepe verticale lijnen op mijn decollete en het ziet er nu echt veel beter uit. Ik werd s'ochtends vaak wakker met diepe harmonicalijnen, ze zijn nu veel minder diep en s' middags is het velletje bijna strak. Echt fijn dat hier nu eindelijk een oplossing voor is. De gratis 3e behandeling gebruik ik lekker als na-behandeling over 6 maanden. Dat is helemaal voordelig. Echt bedankt hoor Gijs.

Yvonne

05-09-2011 12:00:00

Gijs is iemand die je goed aankijkt en precies ziet wat er gedaan moet worden. Mijn fronsrimpel wilde niet verdwijnen met alleen botox. Maar met een filler erbij is het weer helemaal geweldig. Ik kijk niet meer zo boos. Nu worden mijn wangen weer wat opgevuld. Waardoor mijn kaaklijn ook weer wat strakker word,ook weer mooi meegenomen, echt super!

Elma

14-06-2011 11:52:12

Ik kom al ruim 3 jaar met veel plezier bij Gijs voor Botox en Restylane. De complimentjes vliegen me om de oren en niemand ziet dat ik aan injectables doe. Dat wil ik uiteraard graag zo houden. Ik ben nu laatst begonnen met Restylane Vital, een echte oppepper voor de huid, qua vochtbalans maar ook de egaliteit en teint wordt veel mooier. Ik heb nu een afspraak staan voor mijn decollete, ik ben benieuwd.

paul

06-06-2011 08:26:14

Mooie overzichtelijke site!

cecilia

02-06-2011 05:41:18

Ik ga al een hele lange tijd 1 á 2 keer per jaar naar Gijs Anker voor een botoxbehandeling en wat fillers. Ik ben zeer tevreden. Als dat niet zo was zou ik natuurlijk ook niet al jarenlang gaan. Hij is vriendelijk, realistisch over de resultaten, neemt alle tijd en luistert aandachtig naar je wensen. De laatste keer wilde ik mijn liplijntjes laten doen maar vond dat eigenlijk doodeng. Ik was bang dat ik een Katherine Duck lip zou krijgen zoals je zo vaak ziet op de tv. Gelukkig was dat niet het geval. Gijs werkt heel secuur en subtiel zodat niemand iets in de gaten heeft in je omgeving. Behalve dan dat ze me altijd jonger schatten! Als ik weer ben geweest ben ik altijd helemaal blij! Ik moet gauw weer eens een afspraak maken.

Monique.

31-05-2011 09:20:19

Ik heb last van rimpels bij mijn bovenlip. En heb mij nu voor de tweede keer laten behandelen met Restylane. Ik vind het resultaat super. Gijs laat je ook meteen op je gemak voelen. Je voelt je bij Gijs ook echt in goede handen. Hij neemt echt de tijd voor je. Ik ben super blij met het resultaat.

Sylvie

01-03-2011 01:30:16

Sinds een paar jaar zie ik dr. Anker als mijn skin expert. Ik ben heel tevreden over de Juvederm bij mn wangen en botox bij voorhoofd en kin. Goed vind ik ook dat hij advies geeft over effectieve behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Ik volg die altijd trouw op en ik combinatie met een zomer- en kerst behandeling voel ik me erg relaxed over mijn uitstraling. Leuk is dat een groot aantal van mijn vriendinnen inmiddels ook tevreden cliënten zijn bij Gijs Anker.

marianne

23-02-2011 10:17:51

Ik heb last van wallen onder mijn ogen en vond het best eng om me met sculptra te laten behandelen op die plek. Maar doordat Gijs echt goed naar me keek, kreeg ik er wel vertrouwen in. De eerste dagen voelden de plekken beurs aan en moest ik masseren om de sculptra naar het goede gebied te brengen. ik ben nu drie weken verder en zie echt al verschil. Het moet nog beter worden, ik ben er blij mee.

Bianca van Rijs

23-02-2011 11:18:03

Vanaf mijn 30e breng ik 1 à 2 keer per jaar een bezoekje aan dr. Anker. Omdat ik 'het grote verval' graag voor wilde zijn laat ik me sinds die tijd behandelen met Botox. De resultaten zijn fantastisch en tijdens de behandelingen geen centje pijn! Ik heb hierdoor gelukkig weinig last van diepe rimpels in mijn gezicht want die geven je toch vaak een moe of ontevreden uiterlijk. Natuurlijk verklap je niet al je beautygeheimen maar ik beveel dr. Anker iedereen aan. Door zijn ervaring en professionele manier van werken zijn mijn vriendinnen inmiddels ook fan!

Helena

23-02-2011 08:36:11

Ik heb de 'deukjes' naast mijn mondhoeken door Gijs Anker op laten vullen met Restylane. Hij heeft het heel zorgvuldig gedaan. Wat me opviel is dat hij ook heel kritisch bleef kijken: nog een beetje hier erbij, nee, toch nog een beetje daar. Ik kreeg eerst een verdoving, dus heb er niks van gevoeld. De dag erna kon ik alleen niet lachen, het voelde best wel beurs aan. Mensen in mijn omgeving zien er niets van, maar zelf zie ik in de spiegel steeds weer een veel vrolijkere mond. Daar word je toch vanzelf blij van?

Petra

10-02-2011 11:13:32

Ik vind injectables echt de uitkomst van deze tijd! Ik hoor zo vaak vrouwen zeggen dat ze bang zijn dat het onnatuurlijk wordt en dat andere het kunnen zien, maar ik heb zelf ervaren dat echt niemand het ziet. Je ziet er gewoon veel beter uit. Dr. Anker heeft magic hands en zal nooit iets te overdreven doen. Ik voel me bij hem in vertrouwde handen. Hij neemt ook echt de tijd voor je.

Sonja

20-01-2011 03:00:04

Ik ga 2 tot 3 keer per jaar naar Gijs Anker en zie dat als een cadeautje aan mezelf. Ik voel me bij hem in vertrouwde handen. Hij is altijd eerlijk en oprecht en zal me nooit iets aansmeren. In bladen lees je wel eens over nieuwe technieken of behandelingen. Ik vraag hem dan of dat iets voor mij zou kunnen zijn, want hij kan dat als geen ander inschatten. Maar meestal is zijn antwoord: 'Sonja, je wilt toch niet dat iedereen ziet dat je hier geweest bent?' Nee, dat wil ik absoluut niet. Dokter Anker verstaat de kunst om onzichtbaar te werken. Ik krijg vaak te horen: 'Goh, alweer op vakantie geweest? Je straalt!' En dat wil ik graag zo houden.