Softlifting

Tien jaar geleden was het behandelen van rimpels vrij simpel: er was een beperkt aantal middelen dat je in lijntjes en plooien kon spuiten om ze op te vullen of weg te poetsen. En dat was dat. Nu hebben we softlifting. Bekijk hier hoe actrice Inge Ipenburg wordt behandeld door dr. Evans met behulp van softlifting.

Inmiddels hebben we een veel beter inzicht in de manier waarop een gezicht veroudert. We begrijpen nu dat niet alleen de huid verandert, maar dat ook botweefsel, spieren en vetweefsel een rol spelen. Alle structuren in het gezicht zijn onderhevig aan veroudering en kunnen elkaar bovendien beïnvloeden - het is dus niet voldoende om alleen een rimpel in te spuiten...

Nu we dit proces begrijpen, zijn er nieuwe mogelijkheden in de cosmetische wereld ontstaan. Om de veroudering aan te pakken kunnen we nu een totaalaanpak bieden. Uiteraard is het wel belangrijk dat de behandelend arts een grote mate van ervaring en inzicht heeft in dit proces. En dat een arts ook weet waar zijn beperkingen liggen - en wanneer hij u dus beter door kan verwijzen naar een plastisch chirurg. Gijs Anker heeft zich gespecialiseerd in deze nieuwe manier van behandelen. Door het bezoeken van congressen, contact met collega's en zijn lidmaatschap van de beroepsvereniging NVCG blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van softlifting en houdt hij zijn kennis up to date.

Bij de klinieken van drs. Gijs Anker kunt u terecht voor de unieke softlifting, ook wel liquid facelift genoemd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van verschillende vulmiddelen. Met name Sculptra staat op de voorgrond, een middel waarmee een natuurlijke verjonging wordt bereikt. Verder wordt er ook gebruik gemaakt van de revolutionaire gefractioneerde CO2 laser en van botuline (Botox). Door de combinatie van verschillende middelen en technieken wordt uiteindelijk het mooiste en meest natuurlijke resultaat bereikt.