Restylane Vitalâ„¢

Informatie behandeling Restylane Vital ™

Naar mate we ouder worden vermindert de elasticiteit van onze huid. De huid wordt droger en kan ongelijkmatiger aanvoelen. Restylane vital™ is de nieuwste ontwikkeling in huidverjonging. Het verbetert zichtbaar de hydrobalans en elasticiteit van de huid.

Wat is Restylane Vital ™?

Restylane is een vooraanstaand merk van een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur.  Deze tijdelijke vuller is verkrijgbaar in diverse varianten. Restylane vital™ is een geweldig product om de structuur van de huid te verfijnen. Daarnaast zal het de elasticiteit van de huid in het gezicht, hals, decolleté en handrug verbeteren, kortom een goede hydratatie voor uw huid. 

Veiligheid van Restylane Vital ™

Restylane wordt al vanaf 1996 gebruikt als vulmiddel gebruikt in de cosmetische geneeskunde. Doordat het middel door het eigen lichaam wordt afgebroken en dus in zijn geheel weer verdwijnt zijn ongewenste effecten minimaal. De kans op een allergische reactie is zo klein dat vooraf testen niet nodig is. De behandeling is veilig mits uitgevoerd door een ervaren arts die de strenge veiligheidsnormen in acht neemt.

De behandeling met Restylane Vital ™

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied gemiddeld 20 tot 40 minuten. Door middel van verschillende injectietechnieken worden er meerdere kleine prikjes gegeven in het behandelgebied. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met een crème. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Hoe reageert de huid na de behandeling?

Na een behandeling kan de huid er op de plek van de injecties er even wat rood uit zien. Soms kan er op de injectieplaats een kleine blauwe plek ontstaan. Deze kunt u desgewenst camoufleren. U kunt na de behandeling meteen weer alles doen en u kunt u huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. De eerste 3 a 4 dagen na de behandeling kan er lichte zwelling optreden die veroorzaakt is door de behandeling (de prikjes) zelf of door de reactie van de huid op Restylane vital™.

Resultaat van Restylane Vital ™

De werking van de behandeling ontstaat direct na inspuiting. Het mooiste resultaat wordt bereikt wanneer u na de eerste behandeling na 3-4 weken wederom een behandeling laat doen. Daarna kunt het resultaat blijvend onderhouden middels een halfjaarlijkse touch-up. Zo bereikt u een veilig, mooi en langdurig resultaat.

Zijn er speciale maatregelen nodig na de behandeling met Restylane Vital ™?

U kunt alles doen met de huid wat u gewend bent. Het is raadzaam het behandelgebied de eerste dagen na de behandeling lichtjes te masseren.