Behandelingen

Drs. Gijs Anker heeft ruim 10 jaar ervaring als cosmetisch arts en zich gespecialiseerd in injectables en anti-aging behandelingen.

Het simpelweg opvullen of wegwerken van een rimpel of plooi is niet genoeg om een echt goed resultaat te krijgen. Drs. Gijs Anker heeft als autoriteit op dit gebied een unieke totaalaanpak. Hij begint vaak eerst met softlifting, een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende vulmiddelen. Eerst wordt gekeken naar de contourverbetering, daarna zijn de rimpels en fijne lijntjes aan de beurt. De fractional laser behandeling en verzorgingsproducten om de vochtbalans van de huid te herstellen kunnen onderdeel uitmaken van deze totaalaanpak met bijzonder goed resultaat.

Drs. Gijs Anker werkt alleen met merken en materialen die in Nederland zijn goedgekeurd en volledig door het lichaam worden afgebroken. Deze merken voldoen aan alle gestelde eisen en keurmerken. Alle behandelingen zijn dus volkomen veilig.

U kunt bij cosmetisch arts Gijs Anker terecht voor de volgende anti-aging behandelingen:

Anti-aging behandeling Merken
Huidverjonging Restylane Vital
Rimpels verminderen Botox, Azzalure, Restylane, Radiesse
Contourverbeteringen Sculptra
Laserverjonging Fractional laser
Liquid facelift / softlifting Alle merken
Lipvergroting / verzorging Juvederm, Restylane Lipp
Handverjonging Restylane Vital
Overmatig transpireren Botox, Azzalure


In alle cosmetische klinieken van drs. Gijs Anker wordt gewerkt volgens de Nederlandse voorschriften en met goedgekeurde veiligen materialen. Alle gebruikte vulmiddelen (injectables) zijn biologisch resorbeerbaar, worden dus door het eigen lichaam langzaam helemaal afgebroken.

Klik op onderstaande merknamen voor meer informatie over deze behandelingen: